Nyheder

Christine Dal, 28 år, repræsenterer Venstre i Regionsbestyrelsen og er 1. suppleant til Folketinget i Københavns Omegns Storkreds.

PRÆSENTATION AF KANDIDAT: CHRISTINE DAL

Kære medlemmer af Venstre i Lyngy-Taarbæk.

Mit navn er Christine Dal og jeg ønsker at blive jeres nye folketingskandidat. 

Jeg er 28 år, født og opvokset i Gentofte, men med en stor del af familien boende i Lyngby. 

Privat bor jeg med min mand Jesper og vores 3 måneder gamle søn Malte, og vi har nu købt hus i Virum, hvor vi flytter ind i januar. Vi glæder os til at få mere plads og luft omkring os, og ser frem til at blive en aktiv del af foreningen og det politiske liv i Lyngby. 

 Jeg er uddannet sygeplejerske og arbejder til dagligt på Hvidovre hospital på landets største mave-tarmkirurgiske kræft afsnit. Her er jeg også klinisk vejleder, hvor jeg uddanner vores nye sygeplejersker, og jeg elsker mit fag. 

Arbejdet med ældre

Jeg har et bredt CV med erfaring på sundhedsområdet og har bl.a. arbejdet i specialområdet med blinde, fire år i socialpsykiatrien på Frederiksberg, som vikar på plejehjem, i hjemmeplejen, på skærmede demensafsnit og som frivillig på hospice.

Jeg bruger min personlige erfaring som ansat i sundhedsvæsenet og som pårørende i mit politiske arbejde. Jeg driver desuden et mindre hestesportssted i Frederikssund og er selv aktiv rytter.

Erfaring som rådmand

Af politisk erfaring har jeg samlet halvandet år i kommunalbestyrelsen på Frederiksberg som rådmand og medlem af børneudvalget, undervisningsudvalget samt ældre-  og sundhedsudvalget. Jeg var indtil beslutningen om flytning 1. suppleant til kommunalbestyrelsen. 

Herudover har jeg siddet i bestyrelsen på Frederiksberg gymnasium siden 2012. Og jeg har siden 2013 siddet i Venstres kommunebestyrelse og arbejdet organisatorisk for foreningen.

Regionsrådet

Jeg repræsenterer Venstre i regionsrådet, hvor jeg ved valget i 2017 blev valgt med 2.383 personlige stemmer. I regionen sidder jeg bl.a. i sundhedsudvalget og udvalget for innovation, uddannelse og forskning samt sundhedskoordinationsudvalget.

I januar 2019 blev jeg opstillet som kandidat til folketingsvalget for Hvidovrekredsen, hvor jeg førte en stabil valgkamp for et minimalt budget, mens jeg arbejdede fuldtid, var gravid og passede mine poster i regionen. 

Godt valg

Det medførte et godkendt resultat med 1358 personlige stemmer og jeg er nu storkredsens første suppleant til folketinget. Ved næste folketingsvalg går jeg all-in og min valgkamp får fuld skrue. Jeg er allerede i gang med forberedelserne og går målrettet efter valg næste gang.

Jeg er hårdtarbejdende, selvkørende og har en stærk politisk profil med afsæt i det sundhedspolitiske. Jeg er dog også skarp i lokalpolitiske sager og ved, at det er opmærksomheden mellem valgene, der giver resultaterne. 

Vil være kendt lokalt

Synlighed i kommunen, i læserbreve, ved debatter og arrangementer - det er her, opmærksomheden skabes. Jeg er god til at skabe relationer i politik og det har sikret mig muligheden for at skabe gode resultater for Venstre. 

Jeg ser frem til at møde jer alle og håber på jeres opbakning og derved muligheden for at repræsentere Lyngby landspolitisk.

FØLG CHRISTINE PÅ FACEBOOK


Folketingskandidaten går forrest for at kommunikere partiets budskaber. (Modelfoto fra valgaftenen 2019).

opstillingsmøde 16. januar: valg af folketingskandidat for lyngby-kredsen

Venstres kreds i Lyngby skal have ny folketingskandidat. Alle medlemmer i valgkredsen inviteres til opstillingsmøde med præsentation og valg af ny folketingskandidat.

Opstillingsmødet afholdes torsdag den 16. januar klokken 19.30 på Lyngby Rådhus i kommunalbestyrelsens spisesal. 

Dagsorden:

1. Velkomst og valg af dirigent

2. Valg af stemmetællere

3. Valg af folketingskandidat for Venstre i Lyngby-kredsen

4. Aktuel, politisk debat

5. Eventuelt

Venstre har ved både Europa- og Folketingsvalget oplevet stigende tilslutning hos vælgerne i Lyngby. Det skyldes ikke mindst det aktive arbejde, mange af kredsens medlemmer udførte ved valgene i foråret. Det gode udgangspunkt, vi har skabt sammen, ønsker kredsbestyrelsen udbygget med en synlig og aktiv kandidat, som kan repræsentere Lyngby-kredsen på bedste vis.

Til mødet serveres kaffe, kage og lidt at drikke. 

For at deltage i mødet skal du have betalt kontingent senest syv dage inden mødet og bo i valgkredsen (Lyngby-Taarbæk kommune).

Tilmeld dig venligst her.

Vil du stå i spidsen for venstre?

Venstre i Lyngby-Taarbæk søger ny spidskandidat til kommunevalget i november 2021. 

Den ideelle kandidat brænder for i et og alt at kommunikere Venstres politik til alle i Lyngby-Taarbæk. 

Du har garanteret demonstreret politisk tæft og lederskab. Som person er du robust, idérig og engageret. Din begejstring er smittende, du har et positivt livssyn og rummer et stort drive. Det er et krav, at du bor i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Det er Venstres lokale medlemmer, som bestemmer, hvem der varetager hvervet, som er blevet ledigt, da den hidtidige spidskandidat ikke genopstiller.

Bestyrelsen har nedsat et valgudvalg, der fungerer som ”headhuntere”. Udvalget modtager frem til jul ideer og input fra alle, der har gode ideer til hvem, der skal varetage det politiske lederskab i Venstre i Lyngby-Taarbæk.

Målet er, at spidskandidaten vælges på et opstillingsmøde ved partiforeningens ordinære generalforsamling den 26. februar 2020. 

Alle henvendelser behandles fortroligt. Valgudvalget består af Lis Coskun Laursen, Niels Møller og Tommy Wedel. Udvalget har tilknyttet Søren P. Rasmussen som konsulent.